0
No products in the cart.

Meest gestelde vragen

Verzenden & Levering

Verzendingen in Nederland & België vinden zo snel mogelijk plaats. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €2,95. De verzendkosten naar België bedragen €4,95. Bij een besteding boven de €30,- wordt de bestelling gratis verzonden.

Op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Bij de normale dienstregeling van PostNL zal de bestelling de volgende dag al geleverd worden.

Bestelling geplaatst op      Bezorging
Maandag voor 16:00                Dinsdag
Dinsdag voor 16:00                  Woensdag
Woensdag voor 16:00              Donderdag
Donderdag voor 16:00             Vrijdag
Vrijdag voor 16:00                    Zaterdag
Zaterdag & Zondag                   Dinsdag

Retourneren

Retouren kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons melden via de mail info@makeitstylish.nl. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Op het moment dat de retour bij ons is aangemeld wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen door ons teruggestort op uw bankrekening. De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling zijn voor eigen rekening. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met onze producten en de verpakking. U kunt het product in de originele staat en verpakking retour sturen. Retouren zonder retourformulier kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Download hier je Retourformulier

Retouradres:

Rijnstraat 29
1972VA IJmuiden
Nederland

Uitzonderingen:

Oorbellen nemen wij uit hygiënisch oogpunt niet retour.

PAS OP met make-up: items met zichtbare make-up vlekken worden niet retour genomen.

Make it stylish geeft geen wasgarantie, ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Make it stylish behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden onze algemene voorwaarden raadplegen.