0
No products in the cart.

Welke werkzaamheden voeren wij uit voor Make it stylish.

Welke werkzaamheden voeren wij uit voor Make it stylish. Wij krijgen regelmatig de vraag wat wij nou precies allemaal doen nu wij een webshop hebben. Natuurlijk willen wij jullie ook een beetje inzicht geven wat de werkzaamheden zijn als je een webshop hebt! Wij zijn 2 jonge meiden, een van ons werkt en de ander…

Make it stylish logo
Welke werkzaamheden voeren wij uit voor Make it stylish.

Wij krijgen regelmatig de vraag wat wij nou precies allemaal doen nu wij een webshop hebben. Natuurlijk willen wij jullie ook een beetje inzicht geven wat de werkzaamheden zijn als je een webshop hebt! Wij zijn 2 jonge meiden, een van ons werkt en de ander studeert nog! Voor ons is deze webshop een passie omdat wij het erg leuk vinden om te doen! Wij zijn beide fan van sieraden en dragen deze ook elke dag. Wij dachten: waarom maken wij niet van onze hobby/passie ons werk? Deze blog geeft jullie een kijkje achter de schermen hoe onze werkzaamheden eruit zien! 

Inkopen doen

We willen er natuurlijk voor zorgen dat jullie altijd leuke & nieuwe sieraden kunnen shoppen bij ons in de webshop! Om die reden doen wij elke maand inkopen om ervoor te zorgen dat ons assortiment helemaal up to date is. Voor dat wij de inkopen doen zorgen wij ervoor dat we goed up to date zijn als het gaat om de nieuwste trends in de sieraden wereld. Op deze manier kunnen wij jullie altijd de leukste sieraden aanbieden en voor iedereen wat wils! 

Nadat wij inkopen hebben gedaan moeten wij natuurlijk ook alle voorraad bijwerken! Er komen weer nieuwe producten bij en wij houden dit altijd bij zodat wij precies weten wat wij in het assortiment hebben. Alle producten die worden besteld worden automatisch uit de voorraad gehaald zodat wij nooit een nee hoeven te verkopen!  

Administratie 

Wanneer je een eigen bedrijfje hebt komen daar ook andere werkzaamheden bij kijken. Zodra je als bedrijf bent  ingeschreven bij de kamer van koophandel, ben je verplicht een administratie bij te houden. Dit is iets wat wij wekelijks/maandelijks bijwerken. Alle inkomsten en uitgaven die wij doen houden wij bij in een boekhoudpakket. Op deze manier krijgen wij inzicht in de financiën en zorgen we ervoor dat we op tijd aan onze verplichten kunnen voldoen.

Inpakken van de pakketjes 

Wij houden zelf van cadeautjes open maken en zeg nou eerlijk, wie houdt hier nou niet van? Elke order die wij krijgen pakken wij natuurlijk met veel liefde in, we zorgen ervoor dat het voor iedereen een echt feestje is om je pakketje open te maken! Dit behoort dan ook tot de dagelijkse werkzaamheden en is iets wat wij beide erg leuk vinden om te doen!

Om het écht persoonlijk te maken schrijven wij bij elke bestelling die wij krijgen een bedank kaartje. Dit is voor ons de finishing touch bij het inpakken! 

De social media kanalen 

Wij willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk up to date houden en inspireren! Wij doen dit door zo dagelijks content of foto’s te plaatsen op onze social media kanalen. Op deze manier kunnen wij altijd onze nieuwe producten met jullie delen maar ook inspireren als het gaat om het combineren van sieraden! 

Wij vinden het natuurlijk ook erg leuk om te zien dat onze klanten blij zijn met ons! Dit merken wij regelmatig door dat wij op social media foto’s en filmpjes tegenkomen nadat de pakketjes ontvangen zijn! Dit is voor ons een groot deel van de reden dat wij dit doen: wij willen onze klanten blij maken met de producten van Make it stylish! 

Wij krijgen ook regelmatig berichtjes via social media die wij altijd zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Dit is dan ook iets wat wij elke dag doen en goed bijhouden. Op deze manier willen wij er altijd voor zorgen dat iedereen met al zijn of haar vragen bij ons terecht kan! 

Volg jij ons al?

Winacties

Wij hebben tot nu toe 2 leuke winacties gedaan via onze social media kanalen. Dit doen wij omdat we een startend bedrijf zijn en willen groeien. Daarnaast doen wij dit ook omdat we het erg leuk vinden om jullie blij te maken met onze producten. Op dit moment loopt er ook een leuke actie waarmee je een paar scrunchies kunt winnen! Deze zijn te leuk dus mocht je hier nog niet aan hebben meegedaan, check it out op onze Instagram

Content schrijven/maken

Wij willen ervoor zorgen dat jullie altijd leuke dingen kunnen lezen op de website. Vandaar dat wij elke maand een nieuwe blog plaatsen met leuke nieuwtjes of bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen! De reden dat wij de blogs schrijven is om onze passie over te brengen en ervoor te zorgen dat jullie ons zowel als bedrijf maar ook de personen erachter net iets beter leren kennen! 

Wij maken daarnaast ook elke week foto’s van alle nieuwe producten of in combinatie met producten die wij al hadden. Wij proberen met onze foto’s niet alleen de producten te laten zien maar ook te laten zien hoe leuk sommige combinaties zijn. Je kunt allerlei sieraden met elkaar matchen maar vaak moet je het even zien! De foto’s die wij dus maken zijn ook om jullie extra inspiratie te geven over het dragen en mix & matchen van sieraden! De content en foto’s die wij schrijven en maken is allemaal geschreven en gemaakt door ons. Wij vinden het persoonlijke aspect erg belangrijk en zullen dit ook blijven doen! 

Wij hopen dat jullie nu een beter beeld hebben van de werkzaamheden die wij hebben! 

Liefs,

van ons! ❤

Frontpage collage sieraden

Author: Make it stylish

Recommended Articles

Geef een antwoord