0
No products in the cart.

Samenwerken met Make it stylish?

Samenwerken met Make it stylish? Make it stylish wordt meerdere keren per dag benaderd door (beginnende) influencers met de vraag of wij het leuk vinden om een samenwerking te starten. Dit vinden wij heel erg leuk maar het valt ons op, als team van Make it stylish, dat het voor velen niet geheel duidelijk is…

Influencer marketing
Samenwerken met Make it stylish?

Make it stylish wordt meerdere keren per dag benaderd door (beginnende) influencers met de vraag of wij het leuk vinden om een samenwerking te starten. Dit vinden wij heel erg leuk maar het valt ons op, als team van Make it stylish, dat het voor velen niet geheel duidelijk is waar wij op letten voor wij een samenwerking met iemand aangaan.

Wij vonden het daarom een goed idee om door middel van deze post meer informatie aan jullie te geven hoe wij denken over het aangaan van een samenwerking. In deze post lees je alles over onze ervaringen en wensen wat betreft het samenwerken!

Bereik en beweging

Waar kijken wij naar?

    • Hoeveel mensen bereik jij via jouw social media? Hier wordt dan gekeken naar hoeveel volgers of vrienden jij hebt. Dit is een belangrijk punt maar niet het enige waar wij natuurlijk naar kijken!
    • De interactie op jouw social media. Wij kijken hier dan naar hoeveel reacties en likes jij krijgt op de content die je hebt geplaatst op jouw social media.
  • Sluit de content op jouw social media aan bij Make it stylish. Hier kun je denken aan het soort foto’s en teksten die gebruikt worden op jouw social media.
Jouw bereik

Laten we beginnen met het uitleggen wat wij bedoelen met jouw bereik via social media. Waar kijken wij naar als wij een aanvraag krijgen van een (beginnende) influencer? Wij beschouwen een influencer als iemand die invloed heeft op het gedrag, de mening en emoties van zijn of haar volgers. De influencer weet de groep volgers te bewegen! Is het dan nodig om 10.000 volgers te hebben? Wij vinden van niet maar een influencer met 100 volgers is niet interessant voor ons als team. Probeer altijd te bedenken wat jouw toegevoegde waarde is voor Make it stylish om met jou een samenwerking aan te gaan. Bedenk goed wat jij kunt toevoegen voor ons en voorkom dat het alleen voor jou een meerwaarde heeft. Wij willen een samenwerking starten die voor beide partijen een meerwaarde heeft en dus niet een influencer die alleen gratis sieraden of accessoires wil ontvangen van ons. We kijken wel altijd of je meer volgers hebt dan ons eigen Instagram account.

Interactie op jouw social media

Tegenwoordig komt het vaak voor dat influencers volgers kopen om invloedrijk over te komen. Waar andere bedrijven vaak kijken naar het aantal volgers kijken wij nog een stapje verder. Wij kijken ook naar hoeveel interactie er plaatsvindt op jouw social media. Hoeveel likes krijgen jouw foto’s, hoeveel reacties staan er onder jouw posts en wat voor reacties zijn dit precies. Uiteraard vinden wij van Make it stylish het belangrijk dat de interactie op jouw social media voornamelijk is met de personen die in onze doelgroep vallen.

Content

Ieder bedrijf heeft online een eigen uitstraling, net als Make it stylish. Wij vinden het belangrijk als wij met iemand gaan samenwerken dat jouw look, feel & feed goed bij ons past. Het gaat er hier om dat jij in staat bent om onze sfeer over te brengen in jouw social media. Make it stylish kijkt daarnaast ook of jouw foto’s van goede kwaliteit zijn. De reden hierachter is dat als wij jou onze producten sturen deze natuurlijk wel mooi en duidelijk te zien zijn op jouw foto’s.

Wat nog meer?

Als laatste vinden wij het belangrijk dat de influencers waar wij mee samenwerken niet al veel andere samenwerkingen hebben of hebben gehad met onze concurrenten. Voorkom daarom ook dat je bijvoorbeeld sieraden van onze collectie met sieraden van de concurrenten op de foto’s gebruikt in jouw social media.

Uiteraard vinden wij het erg leuk om samenwerkingen aan te gaan met zowel beginnende influencer als influencer die al een tijdje bezig zijn. Helaas kunnen wij niet met iedereen een samenwerking aan gaan. Wees niet getreurd want wij willen ook de meiden met minder volgers en interactie een kans geven! Juist voor deze meiden maken wij een kortingscode aan die jij zowel zelf kunt gebruiken en die je kunt delen met jouw volgers. Wie weet komt hier toch een leuke samenwerking uit waarbij we producten van ons kunnen opsturen!

Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via info@makeitstylish.nl of via Instagram of Facebook.

Liefs, van ons

Author: Make it stylish

Recommended Articles

Geef een antwoord