0
No products in the cart.
Make it stylish > Handmade collectie

De handmade sieraden collectie van Make it stylish

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk al weten zijn wij een echte fan van prachtige sieraden en om die reden zijn wij ook begonnen met onze eigen handmade oorbellen collectie. Elke vrouw houdt natuurlijk van mooie sieraden en een paar mooie oorbellen maken jouw outfit dan ook helemaal compleet. De handmade collectie is voor jullie met erg veel liefde samengesteld en gemaakt! Wij zorgen ervoor dat we alle trends goed volgen als het gaat om sieraden zodat ook onze handmade collectie helemaal past bij de trends van nu.

De handmade collectie: het perfecte cadeau!

Oorbellen kun je natuurlijk ook perfect geven als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of een bijzondere gelegenheid. De meeste vrouwen hebben een uitgebreide collectie sieraden omdat bij iedere look wel een apart paar het beste staat. Dus, vrouwen hebben nooit genoeg oorbellen dus je zit altijd goed als je een mooi paar aan iemand cadeau geeft! Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen een echt feestje zijn om uit te pakken door het in te pakken met heel veel liefde, dus de pakketjes die wij versturen zijn ook perfect weg te geven als cadeau!

Mix & Match

Het mixen en matchen van oorbellen is een echte trend op dit moment. Wij hebben in de collectie handgemaakte oorbellen allerlei verschillende opties voor jullie. Een kleine subtiele bedel of een meer opvallende bedel. Je kunt dus alle kanten op! Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk om de handgemaakte oorbellen te combineren met andere sieraden uit de webshop!

Bestellen bij Make it stylish

Als je dus op zoek bent naar een paar mooie handmade oorbellen dan ben je bij Make it stylish aan het juiste adres. Bestel jouw nieuwe paar oorbellen voor 16:00, dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw pakketje. Zo kun je lekker snel van jouw nieuwe sieraden genieten!